Gradonačelnik Grada Sarajeva upriličio prijem za članove uprave Košarkaškog kluba Spars

 Prijem u Vijećnici: Gradonačelnik Grada Sarajeva upriličio prijem za članove uprave Košarkaškog kluba Spars

 

 

Gradonačelnk Grada Sarajeva mr. Abdulah Skaka upriličio je prijem u Vijećnici za članova uprave Košarkaškog kluba Spars. Predsjednik kluba, mr.sci.dr. Nihad Selimović se u pozdravnom obraćanju zahvalio na prijemu i čestitao Gradonačelniku na rezultatima u dosadašnjem radu koji su pokazatelji novih vrijednosti u razvoju i Grada Sarajeva i države Bosne i Hercegovine.

U razgovoru koji je uslijedio, prezentirani su rezultati kluba na svim nivoima takmičenja i predstavljene su ambicije kluba koje se odnose na play off takmičenje u ABA 2 ligi i Ligi 6 u okviru Prvenstva BiH.

Gradonačelnik je pohvalio rezultate kluba i istakao njihov značaj u brendiranju grada Sarajeva i države Bosne i Hercegovine. Obećana je podrška u radu kluba u okviru granica koje Grad Sarajevo može obezbjediti. Zaključeno je da se u narednom periodu treba dati veći značaj i pažnja vrhunskom sportu, a da su rezultati jedini ispravni parametar rangiranja i kategorisanja uspjeha sportskih kolektiva.

Na kraju sastanka Gradonačelnik je članovima uprave Kluba zaželio puno uspjeha u nastavku takmičenja i ostvarenje svih zacrtanih ambicija.

PrintEmail

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Facebook Fan page