Bunjo Grupacija - Novi partner Spars Realway

 U prostorijama našeg kluba, danas je svečano potpisan Ugovor o sponzorskoj saradnji između našeg kluba i Bunjo Grupacije.

 

 

Bunjo Grupacija je društveno-odgovorna domaća kompanija, koja prepoznaje kvalitet i uspjeh i to je jedan od razloga zašto je upravo ova komapnija odlučila podržati rad našeg kluba.

Adis Bunjo je istakao važnost ove saradnje i iskazao svoje zadovoljstvo prisutnima : „Drago mi je što 2020. godinu, inače 30. godina Bunjo Grupacije, otvaramo jednim zaista društveno-odgovornim ugovorom, gdje ćemo podržavati jedini pravi košarkaški klub u Sarajevu. Bunjo grupacija je društveno-odgovorna kompanija, što projekti poput Kids festivala, Evropski Fahio Week, Udruženje „Dajte nam šansu“ – djeca sa posebnim potrebama i organizacija Auto-sajma u Sarajevu, potvrđuju. Tako i nastavljamo u ovoj godini i zaista sam ponosan što možemo ispred naše grupacije, biti jedan mali dio košarkaškog kluba Spars Realway i zaista podržati sport u Sarajevu i Bosni i Hercegovini. Mi svojim primjerom nećemo napraviti neki veliki preokret, ali trebamo biti primjer jedni drugima i okrenuti se sportu u Sarajevu i u državi. S dosadašnjim rezultatima koje je ovaj klub napravio, zaslužuju mnogo više pažnje i sredstava privrednih subjekata i državnih institucija, ali i pažnje i podrške naših građana. Nadam se da će automobili iz Bunjo Grupacije, Škoda Scala i Honda Civicon, pomoći našem klubu da u budućnosti bude što bolji“.

„Iskreno se zahvaljujem Bunjo Grupaciji i gospodinu Adisu Bunji na podršci koju nam pruža, ne samo u ovoj nego i u prethodnim godinama. BG je domaća kompanija koja nas je iz sveg srca podržala i dugujemo im veliku zahvalnost. Mi ćemo se truditi da opravdamo povjerenje , što je moguće boljim rezultatima. Želimo im puno uspjeha u 2020. godini.“, rekao je Nermin Selimović.

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Facebook Fan page