FORMIRAN SPRW TIM ZA PREVENCIJU I BRIGU SA PORUKOM: BUDIMO ODGOVORNI PREMA SEBI I DRUGIMA

 FORMIRAN SPRW TIM ZA PREVENCIJU I BRIGU SA PORUKOM: BUDIMO ODGOVORNI PREMA SEBI I DRUGIMA

 

 

Svjesni situacije u kojoj se nalazi naša zemlja, kao i cijela planeta, menadžment kluba donio je odluku o formiranju Tima za prevenciju i brigu koji je sastavljen od predstavnika roditelja, trenera i članova menadžmenta kluba. Tim broji 50 članova koji su povezani online sistemom komunikacije, koja se dalje preko mreže kluba prenosi na sve grupe u školi košarke i sve ekipe unutar selekcija kluba.

Osnovni zadatak tima je podići odgovornost članova kluba za sopstveno zdravlje, a time i zdravlje njihovog okruženja. Također, zadatak Tima je i obratiti pažnju članovima kluba da kroz programske aktivnosti na dnevnoj bazi ostanu u fizičkoj i mentalnoj kondiciji. U situacijama izolacije u kojoj se trenutno svi nalazimo, treba da izađemo kao pobjednici životnog izazova koji je pred nama pod nazivom Corona virus! U toku je usvajanje akcionog plana sa programom koji će imati sadržaje koje će Tim u cilju prevencije ponuditi članovima kluba u uslovima izolacije.

Na ovaj način želimo kao odgovorna sportska organizacija, staviti se u funkciju pomoći prevazilaženja trenutnog stanja i biti na raspolaganju porodicama naše djece i svim našim članovma, za sve upute i intervencije koje su u našoj nadležnosti.

Na oficijelnoj web stranici možete pronaći vijesti o svim aktivnostima koje Tim za prevenciju i brigu bude realizovao.

Zajedno smo jači!

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Facebook Fan page