Spars Realway podržava poruku bh. sportista koju su uputili vlastima: Ne dozvolite da sport u Bosni i Hercegovini propadne!

 ONLINE FORUM SPORTISTA OK BIH

Na online forumu sportista koji je održan u organizaciji Olimpijskog komiteta BiH, učestvovali su vrhunski sportisti i sportistkinje BiH i razmjenili su mišljenja o aktuelnoj situaciji ali i budućnosti sporta u BiH. Mnogo poruka je upućeno ali sve imaju zajedničku misao: Hitno poduzimanje mjera za spas sporta u našoj državi!

 

PAKET MJERA ZA SPAS BH. SPORTA

Olimpijski komitet BiH je izradio dokument sa paketom mjera za spas sporta u Bosni i Hercegovini koji je upućen BiH vlastima. Predsjednik našeg kluba, dr Nihad Selimović, bio je ispred Izvršnog odbora OK BiH, predsjednik Komisje koja je radila na predlaganju navedenog dokumenta. Mjere za spas sporta u BiH uključuju sve nivoe sportskog udruživanja, od sporta za sve preko amaterskog do profesionalnog.

Pozivamo sve klubove i sportske organizacije da dijeljenjem videa sa porukama naših sportista i sportistkinja svi zajedno učinimo da se glas naših sportista čuje što dalje i da njihove poruke dođu do svog cilja koji je svima nama zajednički: Spasimo život sporta u BiH!

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Facebook Fan page