Poziv na utakmicu OKK SPARS - KK SIXT PRIMORSKA KOPER

 Poziv na utakmicu OKK SPARS - KK SIXT PRIMORSKA KOPER

 

Seniorski tim OKK „SPARS“ u četvrtak, 04.10.2018. godine u 17:00 sati, igra prvu domaću utakmicu regionalne 2. ABA Lige. Utakmica se igra u dvorani „Novo Sarajevo“, na Grbavici. 

Naš tim je u prvom kolu regionalne 2. ABA Lige, upisao veoma važnu pobjedu u Čačku protiv KK Borac, što nam daje motiv i obavezu da pružimo podršku najmlađoj ekipi u ovom takmičenju.

Želja nam je da okupimo sve polaznike naše škole košarke kao i mlađe selekcije na prvoj domaćoj utakmici 2. ABA Lige, pa Vas ovom prilikom i pozivamo da učestvujete u našoj organizaciji.

Treneri škole košarke će napraviti organizaciju odlaska na utakmicu i dogovoriti pojedinosti organizacije na treningu svojih ekipa. Roditelje molimo da podrže našu incIjativu i da omoguće odlazak djece na utakmicu. Posebno bi nas radovao i dolazak Vas, roditelja, na utakmicu i Vaša podrška sa tribina koja nam je potrebna za prvu domaću takmičarsku utakmicu u novoj sezoni.

Praćenje utakmica seniorskog sastava naša je stalna praksa sa kojom želimo nastaviti i u ovoj sezoni, na većem nivou, kako bi našoj djeci omogućili susrete sa našim velikim igračima i osjećaj pripadnosti klubu koji se razvija kroz gledanje, navijanje i želju da i oni jednog dana budu veliki košarkaši!

Ovo je prilika i za upoznavanje i druženje između ekipa škole košarke što djeci svakako treba obezbjediti kako bi njihov sportski odgoj bio potpun i ispunjen svim sadržajima koji sport čine ljepšim.

Želimo Vas obavijestiti da će naš seniorski tim pored utakmica ABA 2 Lige, igrati i domaće Prvenstvo koje je na rasporedu od sredine mjeseca Oktobra.

PROTOKOL ORGANIZACIJE :

ČETVRTAK, 04.10.2018. u 17:00 h, OKK SPARS – KK Sixt Primorska, dvorana Novo Sarajevo, Grbavica

Molimo roditelje koji dovode djecu na utakmicu, da budu do 16:45 sati ispred dvorane, gdje će djecu preuzeti njihovi treneri i zajedno će ući u dvoranu. Takođe, djeca koja dolaze sama moraju biti ispred dorane do 16:45 sati.


Podržimo naš seniorski tim na prvoj regionalnojdomaćoj utakmici
2. ABA Lige!

Čekamo Vas!!

PrintEmail

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Facebook Fan page