POČEO UPIS U ŠKOLU KOŠARKE SPARS REALWAY

 NOVA KOŠARKAŠKA GODINA

 Počela je nova košarkaška sezona unutar škole košarke Spars Realway!

 

Proteklih 7 dana treneri i menadžment kluba intenzivno su radili na organizaciji i obezbjeđenju svih potrebnih mjera koje zahtjeva trenutna situacija uslovljena trajanjem pandemije COVID -19. Pripremljeni su protokoli trenažnog procesa, obezbjeđeni uslovi za provođenje epidemioloških mjera a sve u cilju zaštite zdravlja djece i sprečavanje širenja virusa.

47 RADNIH GRUPA U 94 TERMINA

Rezultat predanog rada na stvaranju što kvalitetnijih uslova za treniranje su raspored trenažnog procesa unutar škole košarke Spars Realway koji obuhvata 47 radnih grupe koje će raditi u 94 termina. Sistem treninga podrazumjeva treniranje dva puta sedmično na jednom punktu škole kojoj djeca pripadaju dok će za nadarene košarkaše i košarkašice biti održavan “trening+” program, kao i priključenje B selekcijama našeg kluba.

SEPTEMBARSKI UPIS 2020.

Prateći razvoj situacije sa panedemijom COVID – 19 menadžment kluba je prilagodio uslove upisa u školu košarke za novu košarkašku sezonu.

Djeca se mogu upisati na dva načina:

Dolaskom na trening u školu koju pohađaju gdje ih već od utorka,01.09.2020., kada počinje nova školska godina, čeka plakat sa terminima za upis.

Pozivom na broj telefona koordinatora škole:


– Dzakmić Ohrana, 061 551 704

– Opardija Seldin, 061 697 312

Sve informacije djeca i roditelji mogu dobiti i putem telefona kluba na broj: 033 972 669 svakim radnim danom od 09:00 do 16:00 sati a izvan tog vremena i na broj mobitela: +38762624643.

Naši članovi koji su povjerenje dali našem klubu upisom u predhodnim godinama, obavijest o terminima treninga dobit će preko svojih trenera u viber grupama škole košarke Spars Realway a mogu i preko rasporeda treninga koji objavljujemo ispod teksta, provjeriti da li su njihovi treninzi ostali u istim satnicama kao prošle godine.

Na zvaničnoj web stranici kluba www.sparsrealway.ba prezentirat ćemo rad naše škole košarke, trenere i škole u kojima radimo i sa kojima imamo uspješnu dugogodišnju saradnju. Također putem društvenih mreža, facebook stranice škole košarke https://www.facebook.com/SKSparsRealway i Instagrama @sksparsrealway radit ćemo promociju svih ekipa unutar škole košarke Spars Realway i upoznavati naše pratioci sa aktivnostima djece i na taj način poticati i druge da nam se priključe.

Radujemo se novim druženjima sa našim članovima koje sa nestrpljenjem očekujemo na prvim treninzima a za nove članove imamo poruku: Treniraj sa najboljim i postani najbolji! Čekamo Vas!! Pratite SPARS REALWAY ONE TEAM!

RASPORED TERMINA ŠKOLE KOŠARKE SEZONA 2020/2021

U prilogu možete pročitati raspored termina treninga škole košarke Spars Realway za predstojeću sezonu 2020/2021.

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Facebook Fan page