Održana konferencija za novinare pred utakmicu sa Lovćenom

 Održana press konferencija

 Povod utakmica 10. kola ABA 2 lige

 Spars - Lovćen

U prostorijama OKK Spars, danas je održana press konferencija povodom odigravanja susreta 10. kola ABA 2 lige između domaćina OKK Spars i ekipe KK Lovćen sa Cetinja.

Omjer pobjeda i poraza u ovom trenutnu ne ide u prilog domaćinu, ali stručni štab i igrači su optimistični po pitanju sutrašnje utakmice.

Kako kažu, utakmica je od velikog značaja. U zadnjih nekoliko utakmica i u domaćem i u regionalnom takmičenju, vidi se napredak u formi i igri.

Na konferenciji su se obratili, pomoćni trener ekipe Srđan Stanić i igrač Kenan Kamenjaš.

„Ekipu Lovćena poznajmo iz pripremnog perioda, tako da otprilike znamo šta da očekujemo. Od te utakmice, oni su promijenili sastav i uloge u timu, rasporedili su ih drugačije u odnosu na prethodni period. Mislim da ćemo sutra biti spremni, raspoloženi i da dobro odigramo utakmicu i pobijedimo. Mi od početka sezone imamo problem sa povredama, ali igrači se zaista trude da se što prije oporave“, rekao je pomoćni trener ekipe Srđan Stanić.

„Kao što je trener rekao, sa ekipom Lovćena smo odigrali utakmicu na turniru u septembru, i kako se tim promijenio sigurno je da ni njihova igra više nije ista ali mi smo u prednosti jer smo od početka u istom sastavu. Mi smo posljednje utakmice odigrali sa porazima od 5-6 razlike, ali nakon dolaska sadašnjeg trenera vidi se forma koju smo podigli, ali na kraju nam uvijek malo fali. Mislim da ćemo sutra biti pametniji i da ćemo svih 40 minuta odigrati sa velikom energijom i sa većom pameću i ostvariti prvu pobjedu u ABA 2 ligi“, rekao je Kenan Kamenjaš.

Na kraju su pozvali navijače da u što većem broju dođu na utakmicu i podrže ekipu u „lovu“ na prvu pobjedu u ABA 2 ligi.

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com